Living room.

Since the extension was built I’ve been having a quiet battle with the living room.  Because the garden room is so light, with a high ceiling, in my mind it has made the sitting room feel squished and a little forgotten. The ceiling, which isn’t that high, feels even lower, the rank artex is too…

Sunshine lift my spirits…

The sunshine is lifting my mood and I’m sat here marvelling at how close we are to such a huge change to the way we live. Not so long ago behind this chair was the boundary of our little indoor home world and now more than just the promise of a room to spread ourselves into, to relax…

A place to play, Penrice Birth Centre.

The rejuvenation project at Penrice is an ongoing thing, done on voluntary time and so it isn’t always possible to just bosh out an idea, crack on and get it done and dusted as quickly as we’d all like, it takes time, discussions, group decisions…and a lot of patience, I’m not very good at this patience thing, you may…